Gruppens arrangementer

Nytårskur 

Nu skal et nyt spejderår skydes i gang! Det gør vi sammen i Sorgenfri Kirke, hvor vi kigger tilbage på det forgange år og på alle de ting vi har oplevet sammen. I løbet af aftenen vil vi afholde den årlige generalforsamling og hvor vi sammen vælger blandt andet gruppelederen. Vi skal også kigge frem mod det kommende år, fuld af sjove og spændene spejderoplevelser. Både spejdere, forældre og søskende er meget velkommen. Der vil selvfølgelig være rigeligt med leg og sjov, til alle der vil være med. 

 

Vinterhike

Vinterhiken er for alle voksne i gruppen inklusiv bestyrelse og forældre. Vi går samlet fra Stalden til Filialen hvor vi hygger os, spiser noget lækkert mad og fortæller røverhistorier. Vinterhiken er helt ideel til at lære de voksne i gruppen bedre at kende og få en lille bid af spejderånden. 

 

Spejdernes Dag 

I dag fejrer vi Sankt Georges dag, også kendt som Spejdernes dag! Dagen er til hele gruppens spejdere og bliver fyldt med aktiviteter for alle, og en masse hygge på tværs af enheder. Her er rig mulighed for at mødes med de andre i gruppen, som man ikke ser til hverdag og lære hinanden lidt bedre at kende. Dagen samler alle fra gruppen omkring spejderaktiviteter for alle aldre. 

 

Landstræf

Landstræf er for alle voksne spejdere i organisationen og finder ofte sted et centralt sted i landet. Vi har, i gruppen, en tradition for at deltage i landstræf. Her møder man både nye og gamle spejderkammerater fra hele landet. Formålet med landstræf er, at mødes for at udveksle erfaringer og lære om de nyeste tilbud og bevægelser hos KFUM-spejderne. Landstræf er både ideelt for den garvede leder og den nytilkomne. 

 

Landsmøde 

Landsmøde er KFUM-spejdernes generalforsamling. Der er her vi skal vælge nye personer til vores hovedbestyrelse og debattere hvordan fremtiden skal se ud i organisationen. På landsmødet vil man møde nye og gamle spejderkammerater. Man vil få et indblik i hvordan vores organisation virker indefra og hvordan vi alle kan være med til at præge det. Det er både weekenden til debatter og slagtaler fra talerstolen samt hyggelige snakke og røverhistorier fra gamle dage. 

 

Sankt Hans 

I dag fejrer vi midsommeren og Sankthansaften. Vi samler hele lokalområdet på bakken bagved kirken, lige ved Stalden. Her stiller vi op med aktiviteter for store og små, spejdere og ikke-spejdere. Aftenen slutter naturligvis af med at vi tænder det store Sankthansbål og vi sammen synger Midsommervisen. Aftenen samler lokalområdet omkring Stalden og kirken hvor vi sammen fejre Sankthansaften  

 

Bålaften

Bålaften er for alle spejdere og forældre i gruppen og kan bedst beskrives som et fælles lejrbål for alle enheder, ledere og forældre. Her vil der blive uddelt mærker, årsstjerner og hvis man rykker op til en ny enhed, er det også på denne aften det sker. Samtidig vil der blive tændt op i grillen og senere tændt op i bålet hvor der vil være sange, sketchs og en stor portion klassisk spejderhygge.

 

Arbejdsdag i Stalden 

I dag sørger vi sammen for, at vores fælles hytte, Stalden, er klar til endnu et år med masser af spejdermøder og aktiviteter. Så trænger arbejdshandskerne til at blive støvet af, er dette den helt perfekte mulighed. Dagen er for alle gruppens spejdere, ledere og forældre. Der vil være rigeligt med opgaver til alle i alle aldre. I løbet af dagen byder vi på lidt godt at spise og drikke og generelt rigtig god stemning. Om man har lyst til at fælde træer og rydde krat, ordne kælderen og sætte ting i system, eller pudse vinduer, er helt op til dig, alle hænder og timer er meget værdsat i dag. 

 

Juleweekend 

Juleweekenden er gruppens traditionsrige juletur for alle spejdere og ledere. De ældste spejdere har mulighed for at gå op til vores hytte i Ganløse igennem vinterlandskabet. Weekenden vil være fyldt med sjove og anderledes aktiviteter for alle, hvor der skal arbejdes sammen på tværs af alle enheder. Om aftenen står den traditionen tro, på julemad, småkager og ægte julehygge. Her har man især mulighed for at lære de andre spejdere, fra de andre enheder, lidt bedre at kende og måske tage en rask sneboldkamp. 

 

Julemarked 

Julemarkedet foregår i samarbejde med Sorgenfri kirke og har til formål at samle lokalområdet med æbleskiver og julestæmning. Markedet foregår i kirkens lokaler og vi hjælper traditionen tro til, med bål udenfor og salg af æbleskiver. 

 


 Hummeltoftevej 65, 2830 Virum - tlf: 30 56 36 34,